emelisans

2009-02-13
20:22:43

Pappagrisen.... Imorgon flyttar mormor
Idag skulle vi lämna Loke kl 9.30 på förskolan och sen gå därifrån å hämta honom kl 11.00
G va med och lämnade också. Blev störtledsen när vi skulle gå. Han ville följa me pappa. :-( Stackars liten....
Kändes jättehemskt att gå därifrån när man hörde honom gråta så...
Ringde efter 10 min för att kolla så att allt va bra och det var det. Han hade hittat andra saker att göra så ledsen vart han inte längre.

Grymt kallt var det ute idag me... Har haft en perfekt liten söt halsduk till Loke som hans morbror Kim har stickat till honom men den har totalt försvunnit... Hittar den inte någonstans. Senast jag såg den låg den här hemma. Förstår inte hur saker bara kan försvinna så på 48 kvadrat.     Fick sätta mig förut å börja sticka en ny till honom.

Hämtningen av Loke gick bra. När Loke fick syn på oss blev han ledsen iofs, men d baraför att han kom ju då på att vi hade lämnat honom förut. Grymt trött var han men det förstår jag. Han hade vaknat tidigt idag och sen så är han ju inte van vid att va på förskola så det tar ju endel på krafterna trots att han inte är där så länge åt gången.


Ja, imorgon blir det farväl till mormor och morfar. Då flyttar dom från Hisingen till Falkenberg. Känns lite konstigt. Har ju alltid haft dom här i stan.
Flytten ska blir rätt intressant.... Dom bor i hus och har hyrt den största bilen du får köra med B-körkort och mormor tror att allt ska få plats på ett lass.... E lite skeptisk.....
Iofs har hon ju haft container hemma och rensat rätt mycket men ändå... nja, vi får väl se.......


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: