emelisans

2010-01-18
23:10:12

Trött idag!
Ingen bil så det fick bli bussen till jobbet idag. och eftersom dagis inte öppnar förrän 6.30 så kommer jag ju ca 10 min sent till jobbet. å jag hatar å va sen till jobbet. vill helst vara på jobbet en kvart innan jag börjar och ta en kaffe å bara slappa.
sen körde det ihop sig när Tord skulle öva med mig på en slinga. Vi hittade inte ett företag för skyltar satt åt helvete fel å adresser gick inte att läsa. vi letade i evigeter efter detta förbannade företag som visade sig ha flyttat typ 100 meter från där dom låg innan. MORR!!!! dom kan väl för fan sätta skyltarna rätt och synligt!!!!
ja så där blev vi ju sena, vilket i sin tur ledde till att vi blev sena ut på våra brevbärningar, fast det va vi nog inte ensamma om.
ute på turen kändes det som att allt flöt på bra tills jag mötte en surgubbe som skulle gnälla i 10 min på att han får fel post hela tiden.
på 10 min hinner man göra många uppgångar.
det e så jobbigt å behöva ta emot dessa utskällningar när det inte ens är jag som sorterar posten el går där i vanliga fall.
sen vart man sen in till jobbet igen, skynda sig å fixa iordning det man hade kvar att göra å sen slänga sig iväg till bussen å hem å hämta den lille stackarn som fått vara på dagis nästan 10 timmar. :-(
sen vart det hem å laga mat å sen va det ju nästan dax för Loke å sova.
Å nu sitter jag här på en stol i köket där jag suttit sen halv nio å har förbannat ont i arslet men jag har inte orkat flytta mig. fast nu när jag tittar på klockan så får jag allt se till att masa mig i säng så jag orkar göra denna dagen i repris imorgon.

natt natt alla!!

2010-01-18
23:01:11

????
Nåt är inte som det ska.
Vet inte riktigt vad det är men det är någon känsla i kroppen som försöker säga mig något.
Kroppen känns orolig på nåt sätt.

2010-01-17
23:10:25

Ensamt
Ja nu har han åkt då ja. el ja, han åkte för några timmar sedan.
Till Norge. men men det är ett jobb så det är väl bara att acceptera det med tanke på hur länge han har gått hemma, plus att det ger ju lite pengar också.

men det kommer ju kännas extremt ensamt här hemma nu.
Bygget han ska jobba på nu de kommande veckorna har strikta regler på att dom ska jobba 7 - 15.30 annars hade dom jobbar kanske en 11 timmar om dagen och kunnat åka hem redan på torsdagen och kanske till och med slippa åka på söndag å kunna åka måndag morgon istället.

Jag hoppas han kan få ett jobb i sverige så småningom i alla fall.

Loke har gått omkring här hemma å kikat mot dörren å väntat på pappa.
Nu ligger han och sussar så gott på Gerrys kudde. Gjorde ett litet undantag ikväll, Loke får sova brevid mig inatt.

Åhhh han va så himla söt förut. Han sa Älskar pappa för första gången idag. så gulligt så jag blev nästan tårögd.
tyvärr hade ju gerry åkt då så han fick inte höra det. :-(

just nu önskar jag att man bara kunde somna å att när jag öppnar ögonen igen så är det fredag eftermiddag å gerry står innanför dörren.
detta jobbet kom så fruktansvärt fort. i torsdags eftermiddag fick han frågan om han ville börja å sen efter det har vi ju haft fullt upp med lägenhetstittar, hämtning av möbler å lagning av min bil så vi har inte haft någon egentid direkt.

Nä jag får försöka sova lite här nu så jag orkar upp imorgon bitti. Får ju gå upp ÄNNU tidigare nu när vi är ensamma. Gerry va ju tvungen att ta bilen så länge tills han fått lite pengar och kan köpa en.
å dagis öppnar 6.30 å jag börjar 7.00 så jag måste komma iväg tidigt å snudd på slänga in Loke i farten på dagis för att inte komma alldeles försent till jobbet. Nä så illa är det inte men jag kommer lite försent när jag måste ta buss till jobbet och lämna honom samtidigt. får hoppas på att han inte trilskas så jag hinner med bussen 6,40 för då kommer jag bara 5 min försent.
blir bättre nästa vecka för då måste bilen vara hemma eftersom jag ska besiktiga den å¨fredagen.

gerry va ju iväg i går kväll hos johan och skulle fixa lite grejor på bilen. bytte fjädrarna bak, fixade avgasröret och johan svetsade i motorutrymmet där batteriet sitter. Tack Johan! :-)
Så nu ska väl bara handbromsen spännas så får jag hoppas att den går igenom. :-/

Nä men som sagt nu får jag nog försöka sova lite här.
Natti natt!!!

2010-01-17
02:16:26

Längesedan nu.
Hmm, såg nu att det var ett tag sedan jag bloggade. Har inte riktigt haft tid till det. El tid har jag kanske haft men inte orken el tillräckligt med ro för att sätta mig ner och skriva några rader.

Ja, Loke han växer och utvecklas för fulla muggar här. Pratar mer och mer, härmar gärna när man själv säger något.
Åhh jag tycker så synd om honom nu. Han har vart hemma från förskolan sen innan jul. Gick dit i tors och fre, 3 timmar och nu på måndag åker han in på fulltid.  Gerry har fått jobb nämligen.
Jepp, jobb!!! Skitbra!
I norge! Mindre skitbra! Men men ,det är ju ett jobb och han behöver det så jag får bita i det sura äpplet å stå ut.
Det som är det riktigt tråkiga med detta norgejobbet är att han måste jobba mån-tors 7.00-15.30 å fre 7-13.30
annars så brukar dom kunna jobba ca tolv timmar om dagen och kunna åka hem på torsdagen istället, men nu måste han åka härifrån på söndag och kommer hem fredag eftermiddag.
men men det e ju inte för evigt han ska jobba så i alla fall.

Just nu sitter jag här med en efterlängtad martini i näven. :-) har suktat efter den hela kvällen men inte fått tummen ur å ta en.
Gerry är iväg och lagar min bil ikväll så då passar jag ju på att städa å diska å lite sånt annat roligt som finns att göra i ett hem.
Bilen ska ju in på besiktning nästa fredag och det fanns lite å göra på den som inte skulle gått igenom annars. Laga avgasrör, byta fjädrar, spänna handbroms å så tror jag d va nåt mer.
jo , svetsa någonstans vid batteriet.

å Loke fick jag i säng tidigt ikväll vilket va väldigt skönt för han vart lite jobbig med sovtiderna nu det senaste när han varit hemma så mycket.  men nu när det blir fulltid på förskolan igen så ska vi allt se till att ändra tillbaka dom. :-)
Här ska inte vaknas och tro att man kan få vara uppe mitt i natten. nej nej, inte i det här hushållet.

Vi var och tittade på lägenhet igår, i Kungälv, Ullstorp tror jag det hette. Ett helt nybyggt område. Hur mysigt som helst och lägenheten va jätte fin, MEN..........
63 kvadrat...... lite litet kanske å speciellt när hyran ligger på ca 6500. :-( hade den bara varit lite större, el alltså hade vardagsrumme/köket vart lite större hade det varit en annan sak, men det kändes nästan som att man ställde soffan framför diskbänken. :-(

Imorgon ska tror jag att vi ska iväg och titta på 2 lägenheter, en i partille och en i kallebäck. å dom är på 80 respektive 76 kvadrat, lite mer att röra sig på. :-)
vi får se hur det går och vad vi tycker om lägenheterna.

Nä nu undrar jag lite vart han är, han som LOVADE att han inte skulle vara borta halva natten.